Tema: autoritarizmi

A ka faj interneti për ringjalljen e autoritarizmit?

Juan Ortiz Freuler Gjatë viteve të fundit, ndikimi potencialisht i dëmshëm i internetit, dhe sidomos i mediave sociale mbi demokracinë, ka dominuar gjithnjë e...