Tema: burrat

Studimi rendit arsyet kryesore pse gratë ju refuzojnë apo ju thojnë...

Nji studim i kryem nga revista “Personaliteti dhe Psikologjia Sociale”, e që përfshiu 5.541 gra të moshave 21- 48 vjeç iu la mundësi grave...

Keshni me lot: Pse gratë jetojnë ma shumë se burrat!? (foto)

Tashma dihet që gratë jetojnë ma gjatë se burrat. Provat janë gjithmonë e ma të dukshme. Këto foto tregojnë se përse burrat në fakt janë seksi...

7 këshilla për burrat, por munden m’i lexue dhe gratë!!! (kujdes,...

Je i sigurt që ndjek nji stil jete të shnetshëm dhe të përshtatshëm për shnetën e mirë të organit tand seksual? Performancat e mira...

Fotot e rralla: Burrat shqiptarë të viteve 1820-1890 (foto)

Fotot e maposhtme tregojnë pamjet e burrave shqiptarë, 200 vjet ma parë. Bahet fjalë për periudhën 1820-1890. Fotot janë marrë nga Albanian Historical Society.

Grueja preket nga nji smundje e rrallë, nuk ndigjon burrat kur...

Nji grue në Kinë asht tue çuditë botën mbasi ka nji lloj smundje të rrallë ndigjimi që e ban atë të paaftë me i...

Studimi befasues: Burrat i stresojnë gratë ma shumë sesa fëmitë!!!

Femnat e martueme kanë ma shumë stres sesa beqaret. Ato kanë ngarkesa shumë të mëdhaja: punën, fëmitë, por edhe martesën. Gratë me stres janë ma...

Me apo pa mjekër, befason ky studim për burrat ma tërheqës!

Asht zyrtare, burrat me mjekër janë ma tërheqës. Ky asht rezultati i nji studimi në 'Journal of Biology Evolutionary' që i kërkoi 8.500 grave me vlerësue...

Pse gratë jetojnë ma shumë se burrat!? Keshni me lot (foto)

Tashma dihet që gratë jetojnë ma gjatë se burrat. Provat janë gjithmonë e ma të dukshme. Këto foto tregojnë se përse burrat në fakt janë seksi...

Politika dhe institucionet në Kosovë dominohen prej burrave

Pozitat kyçe në partitë politike të vendit vazhdojnë me u drejtue nga burrat ndërsa numri i grave të punësueme në institucionet publike të vendit...

Daily Mail: Arsyet pse shumë çika zgjedhin burra të martuem (kujdes,...

Psikologët kanë vërejtë gjatë kohëve të fundit, se 80 % e femnave në botë tërhiqen ma shumë nga mashkujt e martuem. Daily Mail rendit 3...