Tema: çikat kosovare

Dj me famë botnore: Çikat kosovare po pushtojnë botën (foto)

DJ i famshëm Diplo, i cili njihet për miqësinë e tij me dy kangëtaret kosovare, Dua Lipa dhe Era Istrefi, i ka ba kësaj...