Tema: Çmimi Ramiz Kelmendi

Autorja australiane Geraldine Brooks nderohet me çmimin “Ramiz Kelmendi”

Ne dyvjetorin e vdekjes se shkrimtarit dhe gazetarit Ramiz Kelmendi, Festivali i Letërsisë në Orllan (FLO) njofton se çmimin tashma tradicional - "Ramiz Kelmendi"...