Etiketim: CNN

Te Fundit

E pranon Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Qalaj: Kemi rreth 100 policë me probleme...

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, e ka konfirmue se ka rreth 100 policë që kanë probleme psikike, por që të...

Grueja e politikanit e “tranon” rrjetin (foto)

Në 2015, u ba e famshme përmes rrjeteve sociale dhe bujës, e cila shkaktoi ndamjen e saj nga ish-bashkëshorti i saj, nji politikan i...

Qeveria shfuqizon vendimin për përfitime të zyrtarëve mbas përfundimit të mandatit

Qeveria e Kosovës ka mbajtë mbledhjen e radhës. Në këtë mbledhje, Qeveria e Kosovës e ka shfuqizue vendimin e ish-qeverisë Haradinaj për përfitimet e ish-zyrtarëve...