Tema: Curtis Scaparrotti

Eprori amerikan: Rusia po financon parti radikale në Ballkan, me i...

Komandanti i trupave amerikanë për Europën, gjenerali Curtis Scaparrotti, akuzon Moskën se po financon parti politike në Ballkan për me pengue integrimin e vendeve...
Curtis Scaparrotti

Gjenerali i NATO’s, deklaratë të “tutshme” për Ballkanin

Gjenerali amerikan në Europë, Curtis Scaparrotti, ka paralajmërue se Ballkani po përballet me presionin në rritje të Rusisë dhe se Washingtoni dhe NATO duhen...