Tema: d

Kjo asht arsyeja pse ju duhet me qendrue në diell

Vitamina D asht mjaft e randësishme me qenë mbrenda normave, mbasi në rast të kundërt, kemi me u përballë me lodhje të vazhdueshme dhe...