Etiketim: David Malpass

Te Fundit

Presidenti i Amerikes: Urime per linjen ajrore! Edhe nji fitore!

Presidenti i SHBA, Donald Trump, ka përshëndete arritjen e marrëveshjes për kthimin e linjës së fluturimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai këtë marrëveshje e ka...
don lush gjergji - nana tereze

Ibrahim Rugova në vlerësimin tim

Nga Don Lush Gjergji Filozofia dhe politika sipas Dr. Ibrahim Rugovës Fjalët, shkrimet, idetë, politika paqësore jodhunore e Dr. Ibrahim Rugovës ishte një risi dhe befasi gati...

Thaçi falënderon Trump’in

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falënderue presidentin amerikan, Donald Trump. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falënderue presidentin amerikan, Donald Trump, për lidershipin dhe...