Tema: deputetet

Deputetët serbë rrehen para seancës për Kosovën (video)

Para Parlamentit serb në prag të fillimit të seancës për Kosovën, pati nji incident midis deputetëve të Dverit dhe Partisë Radikale Serbe. https://www.youtube.com/watch?v=bX1EUg6pUco Anëtarët e Dverit...

Kush janë deputetët e ri të Parlamentit Europian? Nga ish-shoferi i...

Mbesa e nji diktatori, nji anëtar kontrovers i Brexit deri te Silvio Berlusconi, janë disa prej deputetëve që do të futen në Parlamentin Europian. Votuesit...

S’ka kush i çon deputetët në Kuvend, dështon seanca

Filloi me nji orë vonesë, e deputetët shpejt shkuen në pauzë mbasi nuk kishte kuorum, tash ka dështue seanca krejt. Ka dështue seanca e Kuvendit...

Gjithçka që ndodhi në Komisionin për “gylenistat” – Shamje, tone të...

https://www.youtube.com/watch?v=U00Nk-Gr2Us

Kosnett pret Veselin dhe disa deputetë, ju kërkon diçka (foto)

Ambasadori i SHBA në Kosovë, Philipp Konsnett, ka konfirmue sot, se e ka pritë në takim Kryetarin e Kuvendit, Kadri Veseli dhe disa deputetë...

Deputetët nuk e kanë fort gajle ikjen e qytetarëve, vetëm 15...

Para pak minutash ka përfundue seanca e jashtëzakonshme lidhun me migrimin e kosovarëve, pa miratimin e naj rezolute. Interesimi me debatue lidhun me këtë çashtje...

Deputetët po ankohen, qe çka po lypin

Komisioni për Buxhet dhe Financa sot ka shqyrtue Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për vitin 2020-2022. Mbas interesimit të anëtarëve të këtij...

7 deputetë largohen nga Partia Laburiste si shej proteste

Shtatë deputetë kanë dhanë dorëheqje nga Partia e Punës me protestue ndaj qasjes së Jeremy Corbyn ndaj Brexit dhe kundër antisemitizmit, raporton BBC. Deputetët ë...

E thojnë dy deputetet e Kuvendit: Edhe zyrtarët e naltë politikë...

Edhe dy deputete të Kuvendit të Kosovës, kanë qenë të zashme sa i përket rasteve të fundit të keqtrajtimit ndaj vajzave të mituna. Ato...

Deputetët nuk miratojnë propozim amendamentin për heqjen e shtesave të tyne

Deputetja e LVV, Albulena Haxhiu, ka propozue amendamentin i cili kërkon heqjen e shtesave të deputetëve të Kuvendit të Kosovës. Por, ky propozim nuk u...