Etiketim: deputetet

Te Fundit

Kuvendi dështon ta fus në rend dite ligjin anti-Covid

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar kundër që ligji anti-Covid të hyjë në rend të ditës.Me 59 vota për, asnjë kundër dhe asnjë...