Etiketim: Emily Ratajkowski

Te Fundit

don lush gjergji - nana tereze

Ibrahim Rugova në vlerësimin tim

Nga Don Lush Gjergji Filozofia dhe politika sipas Dr. Ibrahim Rugovës Fjalët, shkrimet, idetë, politika paqësore jodhunore e Dr. Ibrahim Rugovës ishte një risi dhe befasi gati...

Thaçi falënderon Trump’in

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falënderue presidentin amerikan, Donald Trump. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falënderue presidentin amerikan, Donald Trump, për lidershipin dhe...

Presidenti njofton se për çka ka me folë në Davos

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, po merr pjesë në Forumin Botnor Ekonomik të Davosit. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka ba postimin e parë nga...