Tema: fajesimi

Holanda e Australia thonë se Rusia rrxoi avionin me 298 udhëtarë...

Australia dhe Holanda kanë deklarue që e mbajnë përgjegjëse Rusinë për rrximin e aeroplanit MH17 të Malaysia Airlines më 2014. Avioni me 298 njerëz në...

Autobiografia e re: Hillary i fajëson krejt

Hillary Clinton po pregaditet edhe njiherë me i ra Amerikës kryq e tërthor, por këtë herë për me promovue autobiografinë e re të saj...

Për çka po e fajëson Presidenti Thaçi, Qeverinë e Shqipnisë?

Në intervistën për “Jeta në Kosovë”, Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi foli për nji ndër çashtjet ma të debatueshme të ditëve të fundit: nji...