Tema: fluturues

Del edhe taksi fluturues, kjo asht fjala e fundit e tekonologjisë...

Nji 'taksi fluturuese' ka dalë për herë të parë për me u testue në lumin Seine në Paris. Mbas pak minutash që qëndron në ujë,...

Kështu ka me qenë kerri i parë fluturues (video/foto)

Kerri i parë sportiv fluturues asht vendosë se ka me fluturue nga pranvera, kanë thanë prodhuesit. Samson Motors Switchblade ka krahë të zgjatun dhe bisht...