Etiketim: foto

E Fundit

Mbledhet Këshilli Drejtues i PDK’s

Partia Demokratike e Kosovës ka me u mbledhë sot. Mbledhja e PDK's mbahet rreth orës 19:45 në Hotel Emerald, siç asht ba e ditun përmes...

Anulohet denimi për Shukri Bujën: Rasti kthehet në rigjykim

Gjykata Apelit ka vendosë që rasti i Shukri Bujës, me u rikthye në rigjykim dhe rivendosje, mbas kërkesës së dy avokatëve të tij. Gjykata e...

Franca kërcënon Bolsonaro’n me bllokim të marrëveshjes tregtare

Franca dhe Irlanda thone se nuk kane me ratifikue marreveshjen tregtare me shtetet e Amerikes se Jugut derisa Brazili nuk angazhohet ma shume me...