Tema: futboll

Kur referat luejnë ma mirë se lojtarët (video)

https://www.youtube.com/watch?v=wy8tA0xRpIw

Rastet kur Cristiano Ronaldo ka hy si zavendësues dhe ka ndryshue...

https://www.youtube.com/watch?v=CV6WSNyrXpc&t=18s

Lojtarët me referët – Momentet ma qesharake në futboll (video)

https://www.youtube.com/watch?v=lQ2n6pXnlH8

30 gollat ma kreativë në futboll (video)

https://www.youtube.com/watch?v=Tdn9r5X25XA

Momente të respektit dhe ‘Fair Play’ në futboll – Mos e...

https://www.youtube.com/watch?v=-PAHU0Sfu4w

Kur hyn në punë dora. Kqyreni qysh lojtarët kanë mbrojtë ose...

https://www.youtube.com/watch?v=lj-gsgPDFeM

Kur përdoret inteligjenca në futboll, kqyrni momentet ma të mira (video)

https://www.youtube.com/watch?v=JDPCjHC5K3Y

Eskalon situata ne futbollin e Kosovës: Rrehje me blloka në Pozheran...

Gjatë ditës së djeshme kryesia e KF Vllaznisë të Pozheranit, e ka sulmue njanin prej anëtarëve të KF KIKA, mbas përfundimit të ndeshjes, transmeton...

Top gollat e realizuem në minutat e fundit (video)

https://www.youtube.com/watch?v=oNVF1sySdow