Tema: gjermanite

Modeli i dy Gjermanive, zgjidhje për Kosovën dhe Serbinë

Drejtoresha e Qendrës për Politikë të Jashtme në Beograd, Aleksandra Joksimovic, thotë se tashma asht e qartë se po i afrohemi fazës përfundimtare të...