Tema: Gjykata Speciale

Presidenti Thaçi e nis ditën me të ftuemit e Gjykatës Speciale

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka pi kafen e mëngjesit me dy ish-komandantë të luftës. Thaçi asht takue me Sami Lushtakun, ish-komandant në zonën e...

Zbulohet emni i personit tjetër që asht intervistue nga hetuesit e...

Nji tjetër pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës asht intervistue nga hetuesit e Prokurorisë së Gjykatës Speciale nën dyshimin se asht i përfshimë në...

Zyra e Prokurorit të Specializuem konfirmon nisjen e intervistimit të dëshmitarëve

Gjykata Speciale për krimet e luftës në Kosovë pritet që në nji të ardhme jo të largët me nis punën e saj. Dhomat e Specializueme...

Komandant Remi, i ftuemi i parë nga Gjykata Speciale

Rrustem Mustafa asht personi që do të intervistohet nga Prokurori i Gjykatës Speciale. Njoftimi i avokatit Arianit Kocit: Komunikatë për media Me autorizimin e klientit tim z....

Qe kur ngriten aktakuzat e para nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale pritet që në nji të ardhme jo të largët me i ngritë aktakuzat e para. Aktakuzat e para nga Gjykata Speciale pritet që...

Gjykata Speciale, Dick Marty: Mbroni dëshmitarët, munden m’u vra!

Senatori zvicran, Dick Marty, ish-raportuesi special i Këshillit të Europës dhe autor i raportit mbi trafikimin e organeve njerëzore në Kosovë, thotë se ai...

Vjen ky lajm nga Gjykata Speciale

Tash e ma shumë se nji vit, Dhomat e Specializueme dhe Zyra e Prokurorit të Specializuem, të njoftuna si Gjykata Speciale për krime të...

Kryeprokurori i Speciales arrin në Ministrinë e Drejtësisë

Kryeprokurori i Specializuem i Gjykatës Speciale, Jack Smith, ka arritë në ambientet e Ministrisë së Drejtësisë. Jack Smith do të mbajë sot takim me Ministrin...

Çka po ndodh, Prokurori i Gjykatës Speciale, Jack Smith, viziton Kosovën!

Prokurori Special i Gjykatës Speciale, Jack Smith, ka me vizitue Republikën e Kosovës për herë të parë, për t’u takue me disa zyrtarë ndërkombëtarë...

Viktima të krimeve të ndryshme janë paraqitë në Gjykatën Speciale

Viktima të të gjitha llojeve të krimeve që do të trajtohen nga Gjykata Speciale, siç i referohen në Kosovë Dhomave të Specializueme, janë lajmërue...