Tema: grammy

Çika prej Prishtine fiton dy Çmime Grammy (video)

Pop-kangetarja prej Prishtine, Dua Lipa, ka arrite me fitue dy çmime Grammy - "Artistja Ma e Mire e Re" dhe per "Dance Kanga Ma...

Beyonce, 9 nomimime për “Grammy 2017”

Kangëtarja amerikane, Beyonce ka arritë që me u ba artistja e katërt ma e nominueme në histori. Kjo për faktin se, ajo ka sigurue 9...