Etiketim: Guardiola

E Fundit

Isa Mustafa para Këshillit Drejtues: Jemi partia ma e madhe simbas sondazheve

Lidhja Demokratike e Kosovës sot asht tue mbajtë mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm, ku do të zgjedhet Kryesia e re e kësaj partie. Kryetari i...

Mbledhet Këshilli Drejtues i PDK’s

Partia Demokratike e Kosovës ka me u mbledhë sot. Mbledhja e PDK's mbahet rreth orës 19:45 në Hotel Emerald, siç asht ba e ditun përmes...

Anulohet denimi për Shukri Bujën: Rasti kthehet në rigjykim

Gjykata Apelit ka vendosë që rasti i Shukri Bujës, me u rikthye në rigjykim dhe rivendosje, mbas kërkesës së dy avokatëve të tij. Gjykata e...