Etiketim: Holanda

Te Fundit

Kurti i buzëqeshun, pranë Ana Brnabic

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, dhe homologia e tij serbe, Ana Brnabic, janë pa për herë të parë ulun krah njani-tjetrin, në Londër. Në Samitin...

Të Pamarrët  Vesh!

Shaqir Islami Dita e zgjedhjeve afrohet, interesimi, optimizmi, kureshtja e qytetarëve për votimin e kuvendarëve të mandatit të ardhshëm duhet të nxitet dhe shtohet; përkundrazi,...

Studimi: Parja nuk të ban të lumtun, po qe çka

A dëshiron me qenë i lumtun? Harro paret dhe pasuninë, dhe fillo me vrapue. Në këtë përfundim mbërrin nji studimi të kohëve të fundit,...