Etiketim: icardi

E Fundit

Veseli: Me mue Kryeministër, pensionistët s’kanë me pague për barna – mbrenda tetë muejve...

Kandidati për Kryeministër nga PDK, Kadri Veseli, ka thanë se mbrenda tetë muejve prej votimit të Qeverisë me të në krye kanë me u...

Veseli: Në luftën kundër korrupsionit i kemi krah SHBA dhe BE

Lideri i PDK's, Kadri Veseli, nuk ka heqë dorë nga plani i tij anti-korrupsion. Madje, Veseli ka theksue se në këtë beteje ai nuk...

Kadri Veseli: E kam përnjimend, Byro Kundër Korrupsionit ka me qenë tmerr, ankth për...

Kryetari i PDK's, Kadri Veseli, ka thanë se i ka hy përnjimend që ta luftojë korrupsionin dhe nepotizmin. “Jam i vetmi që merrem direkt me...