Tema: indeks kosova

Deklarata e Scott për pamvarësinë e Kosovës “çon në kambë” Serbinë,...

Deklarata e ambasadorit amerikan në Beograd, Kyle Scott, se SHBA'të e konsiderojnë Kosovën si shtet të pamvarun dhe sovran, ka nxitë reagime të mëdhaja...
vlora dhe visar berisha

SKANDALOZE: Sondazhi i Index Kosova’s bani te mundun abuzimin me miliona...

Drejtori i pergjithshem i Televizionit Rrokum, Migjen Kelmendi, ka shpalose ne Rrokum Roll skemen abuzive te kompanise Index Kosova, te cilet ne bashkepunim me...
migjeni dhe ardiani per indeks kosova

Rrokum Roll: Migjen Kelmendi dhe Ardian Lama akuzojne Index Kosova, Zero...

Drejtori i pergjithshem i Televizionit Rrokum, Migjen Kelmendi, dhe Drejtori administrativ Ardian Lama, shpalosin para shikuesve skemen abuzive te kompanise Index Kosova, te cilet...