Tema: index kosova

migjeni dhe ardiani per indeks kosova

Index Kosova pranon fajin! E mbyll web-faqen e vet. Por, kqyrni...

Kompania private e hulumtimeve dhe sondazheve Index Kosova, mbas akuzave qe ja ban drejtori i Televizionit Rrokum Migjen Kelmendi se, me sondazhet e veta...

Hulumtimi i Index Kosova: PDK e para, VV e dyta…

Index Kosova ka publikue raportin “hulumtimi i rregullt i opinionit publik” dhe ka zbulue se preferencat e votuesve të qytetarëve të Kosovës nuk kanë...