Etiketim: irani

Te Fundit

Presidenti njofton se për çka ka me folë në Davos

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, po merr pjesë në Forumin Botnor Ekonomik të Davosit. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka ba postimin e parë nga...

Thaçi falënderon Trump’in

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falënderue presidentin amerikan, Donald Trump. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falënderue presidentin amerikan, Donald Trump, për lidershipin dhe...

Presidenti i Amerikes: Urime per linjen ajrore! Edhe nji fitore!

Presidenti i SHBA, Donald Trump, ka përshëndete arritjen e marrëveshjes për kthimin e linjës së fluturimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai këtë marrëveshje e ka...