Tema: ivanov

ivanov-pahor-kitarovic

Ivanov i çon Pahor dhe Kitarovic n’kufi

Mbas vendimit të mbramshëm skandaloz për falje të përgjithshme, presidenti Gjorgje Ivanov së bashku me presidentët e Sllovenisë dhe Kroacisë, Borut Pahor dhe Kolinda...

Ivanov: Kemi me ba gjithçka me mbrojt Maqedonine

Kryetari i Maqedonisë mbas mbledhjes së Keshillit Kombëtar të Sigurisë tha se në kufijtë e Maqedonisë ku gravitojnë refugjatët nga vendet e luftës ka...