Tema: janusz bugajski

Projekti “Shqipnia e Madhe” i Serbise

Janusz Bugajski   Qeveria e Serbisë mund të jetë duke planifikuar eliminimin e ekzistencës së shtetit të Kosovës duke mbështetur një projekt të “Shqipërisë së Madhe”....

Bugajski: Thaçi me gjase pernime po mendon se Putini e Moska...

Janusz Bugajski / Dita   Kur Washingtoni i hapi dritën jeshile mundësisë për shkëmbimin e tokave ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës, Moska u hodh të kapte mundësinë...

Doktrina ‘Trump’

  Janusz Bugajski / Dita   Donald Trump është një President jo-konvencional dhe askush nuk ka qenë në gjendje të përcaktojë doktrinën e tij të politikës së...
bugajski

Bugajski për shkëmbimin e territoreve: OK, nëse mbahet referendumi

Debati i javëve të fundit për arritjen e marrëveshjes ligjërisht të obligueshme ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, vlerësohet si hap pozitiv nga njohësi i çashtjeve...
bugajski

Fitorja e Trumpit ka me i trimnue rusët dhe serbët me...

Janusz Bugajski Amerika e ka Presidentin e ri dhe hyn në një epokë të re të paparashikueshme dhe të ndryshueshme. Dilema kryesore me të cilën...