Tema: keshilltaret jugosllav

Edi Rama me keshillaret e tij jugosllav qe i mban rreth...

Rama dhe ideja e rrezikshme e partneritetit strategjik me Serbinë Shaban Murati Kam pritur me kureshtje që nga 26 nëntori i vitit 2018 reagime dhe qëndrime...