Tema: lajmet

baton-haxhiu

Aleancë kundër lajmeve të rreme

Baton Haxhiu Lajmi i rremë po trondit botën. Vende të mëdha, të fuqishme dhe të rëndësishme, frikësohen prej tij. E konsiderojnë mes armiqve kryesorë, shkatërrues të shoqërive...