Tema: lajmet

video

Me 27 Qershor deputetët shkojnë në Veri

Me 27 Qershor deputetët shkojnë në Veri
video

Serbia pengesë e kodit telefonik, rivitalizimit të urës

Kryeministri Isa Mustafa: Duhet me luftue krimin e organizuem dhe korrupsionin nëse i dojmë vizat

EKSKLUZIVE: Në Edicionin e lajmeve të orës 7 në Televizionin Rrokum,...

Nezir Fejza e demanton ish kryeministrin Bujar Bukoshi dhe kryeministrin aktual Isa Mustafa, tue thanë se fondi në tanësi nuk ka qenë 450 milionë...