Tema: Liqeni i Badovcit

Kafsha e rrallë fotografohet mbi liqenin e Badovcit (foto)

Nji kafshë e rrallë asht fotografue në Liqenin e Badovcit. Vidra asht fotografue sot në liqenin e ngrimë të Badovcit, nga fotografi Fitim Sopjani. Sopjani...

Kqyreni qysh asht ngri Liqeni i Badovcit (foto)

Moti i ftoftë dhe reshjet e pandalshme të borës kanë ba që Liqeni i Badovcit me u ngri. Qe disa foto ku shihet Liqeni i...

Paraqiten si inspektora, u kërkojnë pare peshkatarëve te liqeni i Badocvit

Dy persona nga komuna e Gjilanit janë paraqit si “inspektor” me dokumente të falsifikueme te liqeni i Badovcit dhe ia kanë konfiskue lejet e...