Tema: live

Mihrija dhe Naimi puthen ‘live’ në emision

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë çift shumë i komentuem në shtypin e showbizit . Dyshja së fundmi kanë qenë të ftuem në emisionin “E diell”,...

Keshni me lot me këto incidente që kanë ndodhë në televizione...

Të gjithëve na kujtohet profesori Robert Kellu në lidhje direkte me BBC’n, fëmitë e të cilit u shfaqën mbas tij dhe video bani xhiron...

Kqyreni LIVE festivalin Eurosong 2019 (video)

https://www.youtube.com/watch?v=Dsx4pVjUth0

LIVE: Seanca për gjenocidin serb në Kosovë (video)

https://youtu.be/990sZK3MLV8

LIVE: Seanca e Kuvendit të Kosovës (video)

https://youtu.be/Y1bapC0PX_0

LIVE: Seanca e Kuvendit (video)

https://youtu.be/DnCyYvukI4c

Vazhdimi i seancës për ndalimin e lojnave të fatit (video)

https://youtu.be/ZIs0NAjAy0c

LIVE: Seanca për ndalimin e lojnave të fatit (video)

https://youtu.be/MxT9YaAO1Co

LIVE: Ndeshja Shqipni-Turqi

Klikoni ne linkun poshte me pa ndeshjen Shqipni-Turqi: http://www.rtklive.com/sq/livestream/rtk1/

LIVE: Ndeshja Kosovë-Danimarkë

Klikoni ne linkun poshte me pa LIVE ndeshjen Kosovë-Danimarkë: http://www.rtklive.com/sq/livestream/rtk1/