Tema: mbeshtetja

Këto janë vendet qe i dhanë mbeshtetje Erdoganit!

Liderat botnorë kanë shpreh mbështetjen e tyne për Turqinë dhe institucionet e saj demokratike të Shtunën, mbasi qeveria e vendit e ka shue tentimin...