Tema: mobilizimi

Qeveria e gatshme me ju dalë në ndihmë qytetarëve mbas borës...

Qeveria e Kosovës ka ba të ditun së krejt mekanizmat kompetentë e institucional janë t'angazhuem për ballafaqim të situatës mbas reshjeve të borës dhe...

VV’ja tanë natën u mobilizue për protestën e sotme

Zadhënësi i VV's, Frashër Krasniqi, dje në mbramje ka postue nji video me mbishkrimin “Mobilizimi filloi”, ndësa deputeti Fisnik Ismaili ka publikue nji fotografi...

Mobilizohet Prishtina për vërshimet e paralajmërueme!

Insitituti Hidrometeorologjik i Kosoves dhe Agjencia për Mbrotjen e Mjedisit të Republikës së Kosovës kanë paralajmëru reshje të mëdha shiu për sot. Këto reshje do...