Etiketim: Mogherini

Te Fundit

53 qytetare dalin shnosh prej konvikteve

53 persona që kishin rezultue negativ me Coronavirus, sot lirohen nga karantina. Te Diellen keta 53 persona, që ishin vendose në karantinë te Qendra e...

“Marrëdhanie seksuale gjatë pandemisë së Coronavirusit”, qe çka paralajmërojnë ekspertët (foto)

Na jemi të gjithë në distancimin shoqnor tash. Dhe kjo shtron pyetjen: Qysh me pasë marrëdhanie seksuale në epokën e izolimit të COVID-19? A...

Pacientët që vdiqën nga Coronavirusi sot, vuenin nga këto smundje

Ministria e Shëndetësisë ka njoftue se gjatë orëve të hershme të 6 Prillit, smundja Covid-19 jau mori jetën dy pacientëve të cilët po trajtoheshin...