Tema: musafiret

A po coptohet Kosova?! Kjo temë debatohet në RROKUM (emisioni i...

Ne emisionin 'Direkt me Dimal Basha', te ftuemit Mimoza Kusari-Lila dhe Vigan Qorrolli, debatuen mbi temen: A po coptohet Kosova?! Kusari-Lila ne fillim u perqendrue...

Hoxha i parë qe thotë se Islami nuk bjen në kundërshtim...

  https://www.youtube.com/watch?v=L_LDSWvLmvo