Tema: ngjinimi

Në këtë qytet ngjinohet deri në 23 orë (foto)

Mvarësisht se ku jetojnë myslimanët nëpër botë, orari i ngjinimit ndryshon. Në nji qytezë të Argjentinës ngjinohet 10 orë e 15 minuta, kurse në nji...
Ngjinimi

Ngjinimi, dieta ma e mirë me humbë peshë

Idea e ngjinimit nuk asht nji koncept i ri që nxitet nga dietologët, por duket se po fiton mbështetje mes njerëzve të famshëm. Por, a...

Ky asht kalendari i ngjnimit (foto/vaktia)

Bashkësia Islame e Kosovës ka publikue versionin zyrtar të vaktisë së Ramazanit për regjionin e Kosovës.

Shkencëtari, fitues i Nobel’it: Kështu e pastron trupin ngjinimi i Ramazanit

Fituesi i Nobelit, japonezi Joshinori Ohsumi, tregon se si pastrohet trupi nga qelizat e panevojshme gjatë Ramazanit. Shkencëtari japonez Joshinori Ohsumi, ka zbulue programin...
Joshinori Ohsumi

Nobelisti japonez: Ngjinimi shnosh shumë smundje

Fituesi i Nobelit, japonezi Joshinori Ohsumi tregon se si pastrohet trupi nga qelizat e panevojshme gjatë Ramazanit. Shkencëtari japonez, Joshinori Ohsumi, ka zbulue programin e...

Numër i vogël i deputetëve kosovarë po ngjinojnë, qe kush janë!...

Numër i vogël i deputetëve të Kosovës janë tue ngjinue, me rastin e Muejit të Shejt të Ramazanit. Mirëpo, gjatë seancës së djeshme parlamentare, ku...

Dieta ma e mirë me humbë peshë? Ngjinimi

Idea e ngjinimit nuk asht nji koncept i ri që nxitet nga dietologët, por duket se po fiton mbështetje mes njerëzve të famshëm. Por, a...

Çka thojnë doktorët për ngjinimin?

Ngjinimi gjatë 1 mueji ndikon në tretjen e dhjameve të depozitueme gjatë 11 muejve dhe ndihmon në ranien në peshë. Dr. Alexis Carrel (fitues i...

Çfarë ushqimi duhet me hangër në Ramazan?

Ndryshimi i zakoneve të ushqyemjes në muejin e Ramazanit mundet me shkaktue edhe probleme shëndetësore. Koha e gjatë e ngjinimit dhe nji ushqyemje e gabueme...

E thotë shkenca, kështu e pastron trupin mbajtja e Ramazanit

Fituesi i Nobelit, japonezi Joshinori Ohsumi, tregon se si pastrohet trupi nga qelizat e panevojshme gjatë Ramazanit. Shkencëtari japonez Joshinori Ohsumi, ka zbulue programin...