Tema: ngjinimi

E thotë shkenca, qe qysh e pastron trupin mbajtja e Ramazanit

Fituesi i Nobelit, japonezi Joshinori Ohsumi, tregon se si pastrohet trupi nga qelizat e panevojshme gjatë Ramazanit. Shkencëtari japonez Joshinori Ohsumi, ka zbulue programin...

Çka thojnë doktorët për ngjinimin?

Ngjinimi gjatë 1 mueji ndikon në tretjen e dhjameve të depozitueme gjatë 11 muejve dhe ndihmon në ranien në peshë. Dr. Alexis Carrel (fitues i çmimit...

Vendet ku ngjinohet mbi 20 orë mbrenda ditës!

Muaji i shejt i Ramazanit asht sot në ditën e dytë. Besimtarët myslimanë që ngjinojnë duhen me pritë perendimin e diellit për me hangër. Por, ka...

Këta janë VIP’at që e ngjinojnë muejin e shejt të Ramazanit

Mueji i Shejt i Ramazanit, fillon prej nesër. Mund të duken njerëzit ma të pabesueshëm për me ndjekë nji regjim të fortë, siç asht ngjinimi gjatë...

Dieta ma e mirë për me humbë peshë? Ngjinimi

Idea e ngjinimit nuk asht nji koncept i ri që nxitet nga dietologët, por duket se po fiton mbështetje mes njerëzve të famshëm. Por, a mundet me...

Këto janë vendet ku ngjinohet mbi 20 orë mbrenda ditës!

Muaji i shejtë i Ramazanit asht sot në ditën e katërt. Besimtarët myslimanë që ngjinojnë duhet me pritë perëndimin e diellit për me hangër. Por, ka...