Tema: Nik Gjeloshaj

Nik Gjeloshaj: Malësia ka me triumfue n’Tuz (Video)

Shqiptaret në Mal të Zi, kane fitue nji moment historik me votue për herë të parë në Tuz, për kreun e komunës. Thirrjet që shqiptarët...

Mali i Zi: Bojkoton Parlamentin deputeti shqiptar, fton edhe shqiptarët tjerë...

Deputeti shqiptar në Mal të Zi Nik Gjeloshaj, në shejë proteste ndaj veprimeve të fundit të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Malit të...