Tema: opec

agron hoti

Nafta vazhdon ta rrokullisë botën

Agron HOTI     Ditëve të fundit kanë filluar ca të ngriten çmimet e karburanteve në Kosovë, rajon dhe më gjerë, aspekt ky i padëshirueshëm për shfrytëzuesit...