Tema: Peter Lucas

Edhe Shqipnia komuniste ishte e gjelbër

Peter Lucas / Lowell Sun Sa keq që kongresistat Ed Markey dhe Alexandria Ocasio-Cortez nuk mund ta vizitonin Shqipërinë në vitet 1980. Do e dashuronin....