Tema: plave

Ndërpriten punimet në rrugën Deçan- Plavë

Misioni i OSBE's konfirmoi se punimet në ndërtimin e rrugës Plavë- Deçan janë ndërpre, mbas kërkesës së Manastirit të Deçanit dhe reagimeve të bashkësisë...

Rruga Deçan – Plavë, sot fillon ndërtimi

Ministria e Infrastrukturës në bashkëpunim më komunën e Deçanit sot kanë me mbajtë ceremoninë e inaugurimit të fillimit të punimeve për ndërtimin e Rrugës...