Tema: President Hashim Thaci

“Bullgaria dhe Kosova kanë marrëdhanie të shkëlqyeme”

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, i cili po merrë pjesë në samitin e SEECP's në Bullgari, ka zhvillue edhe nji takim bilateral...
thaciiiiipres

Presidenti nga samiti ‘Brdo-Brioni’: E randësishme që po mundemi me u...

President Hashim Thaçi tha se duhet me u rrit bashkëpunimi ndërmjet vendeve të Ballkanit Perendimor, që së bashku me iu përgjigje sfidave të reja...
krasniqiiiii

Krasniqi: Penguesit e vetëm të liberalizimit të vizave – qeveritarët

Kryetari i Këshillit Kombëtar në NISMA për Kosovë, Jakup Krasniqi, i asht përgjigje nji deklarate të Presidentit Hashim Thaçi, i cili tha se “askush...

Presidenti – pensionistëve: Keni kontribue për Kosovën, tash asht radha e...

President Hashim Thaçi, priti sot përfaqësuesit e Lidhjes së Pensionistëve të Kosovës të kryesuem nga kryetari Shaban Kajtazi, me të cilët bisedoi për gjendjen...
video

Kosova nuk merr shembuj nga rajoni, por asht shembull

Kosova nuk merr shembull nga rajoni, por asht shembull për rajonin se si promovohet dialogu, se si duhet me u ndërtue nji shoqni multi-kulturore,...