Tema: rania

parettt

Tash diaspora po dergon pare me pak n’vend!

Remitencat e pranueme në Kosovë, simbas të dhanave të fundit të Bankës Qendrore të Kosovës, të cilat flasin për gjashtë muejt e parë të...

Investimet e hueja në Kosovë pësojnë ranie

Investitorët e huej nuk po e shohin Kosovën si vend për ta investue pasuninë e tyre. Kështu të paktën kallxojnë të dhanat zyrtare të...

Loja Pokemon Go ‘nuk e kish pasë gjatë’

Loja “Pokemon Go” nuk asht ma mbreti i aplikacioneve. “Sensor Tower”, e cila asht platform kryesore e analizave mbi aplikacionet, raportoi në nji postim se loja...

Çka po ndodh me Pokemon Go, e pabesueshme!

Pokemon Go pamvarësisht suksesit të madh, po regjistron nji ranie të ndjeshme gjatë këtij mueji. Nji studim i kryem nga Axiom Capital Management dhe...

E tmerrshme: Kur kallxohesh i keq edhe me të dashtunën!

Të jesh në nji lidhje shpesh nënkupton që me vendos dikë tjetër para vetes.  Por, nji djalë ka vendosë me u kallxue aq egoist sa e...