Etiketim: Rusët

Te Fundit

Rregulla të reja për prostitutat, iu lejohen vetëm këto dy pozicione të seksit

Punoëtoret e seksit në Zvicër kanë hartue nji listë të rregullave, për të cilat ata thonë se minimizon rrezikun e transmetimit të Coronavirusit në...

20 euro maska, 40 euro alkoholi: Ministria e Shëndetësisë e fajëson dikend tjetër për...

Dy kërkesa ka nisë deri tash Ministria e Shëndetësisë në Policinë e Kosovës dhe në Autoritetin Kosovar të Konkurrencës, ku kanë kërkue që me...

Abdixhiku shpërblen shefin e tij: Vendos dhandrin e Merlakut të ‘Riinvestit’ në krye të...

Autostrada Kijevë-Zahaq, nji nga projektet ma të mëdhaja të këtij viti pritet me nisë shumë shpejt dhe do të kushton 238 milionë euro, projekt...