Tema: sellma kasumoviq

Grimerja Kasumovic i laritet çikes se kriminelit Arkan!

Grimerja që 'pevaqicat' e Kosoves e preferojne sepse din me teleis mire, nji çike 'bucko', me peshe dhe me prejardhje te paqarte, Sellma Kosumoviq,...