Tema: shantazhi

I kërkoi pare dhe marrëdhanie seksuale me shantazh, gjykata merr vendim...

Një muaj paraburgim për të dyshuarin nga Ferizaj, i cili i kërkoi para dhe marrëdhënie seksuale me shantazh gruas që jeton në Gjermani. Njoftimi i...

Brnabic vjen me nji deklaratë të fortë për Kosovën

Kryeministrja serbe, Ana Brnabic shpreson që Bashkimi Europian ka me marrë parasysh fleksibilitetin dhe performancën e Serbisë për zgjidhjen e çashtjes së Kosovës. Mirëpo, Brnabic...
ermira mehmeti

Ermira Mehmeti e kallxon të vertetën e pergjimit!

Ermira Mehmeti, politikania ma e diskutueme këtë javë, në të gjitha trojet shqiptare, për shkak të shpërndamjes nga media mbarëshqiptare, të nji regjistrimi telefonik,...