Tema: shejat

Çka ju kallxon trupi juej nëpërmjet këtyne shejave!?

Përmes disa shejave që i jep herë mbas here, trupi juej mundohet me kallxue se çka po ndodh mbrenda tij dhe se duhet me...

Gjashtë sinjalet e trupit te cilat nuk duhet me i injorue...

Angazhimet e përditshme dhe shqetësimet e shpeshta janë të tilla që me humbë mendjen edhe në rastet kur bahet fjalë për shëndetin. Dhimbjet e përsërituna...

8 shejat ‘moderne’ të depresionit, që duheni m’i dijtë patjetër!

Këto janë shejat moderne të depresionit që duheni me i dijtë: 1. Mvarësia nga media sociale: ato janë ba nji pjesë e pandashme e jetës...

Shejat paralajmëruese që tregojnë kancer në trup

Për diagnostifikim të kancerit pak njoftohemi se cilat janë simptomat, por megjithatë shejat e para munden me qenë tepër të vogla. Ma poshtë, mundeni me...

Duheni me i dijtë patjetër: 8 shejat ‘moderne’ të depresionit!

Këto janë shejat moderne të depresionit që duheni me i dijtë: 1. Mvarësia nga media sociale: ato janë ba nji pjesë e pandashme e jetës...
mushkenite

Patjetër duheni me i dijtë: Këto janë shejat e para të...

Kanceri i mushknive asht nji nga llojet ma të përhapuna të kancerit që prek rreth 402.326 amerikanë. Ky lloj kanceri ka norma shumë të...

Çka paralajmërojnë tensioni i naltë i gjakut, marramendja, mpimja e duerve…(foto)

Keni mujt mos ndigjue edhe aq shumë për kaliumin, prandaj nuk arrini me kuptue rolin jetësor që ky mineral luen në trup. Kaliumi asht...
Truni

Mos i leni n’asgja: Shejat që paralajmërojnë goditjen n’tru

Goditja në tru shkaktohet nga ndërpremja e qarkullimit të gjakut në tru. Për fat të keq, kjo asht arsyeja e katërt ma e madhe...

Del e vërteta rreth shejave të çuditshme në veri të Mitrovicës

Duket se shqetësimi i banorëve të disa katundeve shqiptare në veri, po del të jetë i panevojshëm, mbasi shejat që ata i quein të...

Zbuloni tri shejat për me kuptue se nji femën ka nevojë...

Në nji lidhje në çift seksi ka prioritetet. Rezultati i nji jete aktive seksuale asht nji bashkëjetesë e lumtun. Edhe në qoftë se kemi kalue nji...