Tema: shqipnia etnike

Qe kufijt e Shqipnise Etnike (dokument). Artikulli i plote

Punimi i profesor Ahmet Gashit për Shqipninë etnike dhe harta e Shqipnisë së Vërtetë Në Arkivin Qendror të Shtetit, Tiranë, në Fondin 144 – Koleksioni i...