Tema: shyqeri bytyqi

Ministri i Arsimit n’RROKUM: Po ‘bahet’ luftë për cilësi (video)

Ministri i Arsimit Shyqeri Bytyqi, ishte i ftuem në emisionin 'Ditë Mbas Dite' në Televizionin Rrokum. Ai ka folë për temën: Çka po ndodhë me...

Cilësia e arsimit në Kosovë – Arsim Bajrami ‘befason’ me këtë...

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, ia ka dorëzue detyrën ministrit të ri, Shyqeri Bytyqit, dhe atë tue pranue në nji formë...