Tema: sllogani

“Telegraph”: Shqipnia konkurron për slloganin ma të keq të turizmit në...

Chris Leadbeater / Telegraph Marketingu është një biznes i ndërlikuar. Për çdo reklamë gjeniale, ekziston një tjetër që nuk e arrin qëllimin e saj. Në...

Kështu duken llogo dhe sllogani i zgjedhjeve lokale (foto)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikue slloganin dhe llogon e zgjedhjeve lokale të 22 Tetorit. Valmir Elezi, zadhanës i KQZ's ka tregue se si duket...

Ky asht sllogani i KQZ’s për zgjedhjet e 22 Tetorit

“Për komunën tënde Voto”, ky asht zgjedhë sllogani i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për zgjedhjet lokale të 22 Tetorit. Vendimi u mor sot gjatë mbledhjes...

PDK vjen me slloganin ‘Forca e Ndryshimit’ dhe logon e re

Partia Demokratike e Kosovës ka paraqit sot slloganin e saj për zgjedhjet lokale të 22 Tetorit i cili ka me qenë “Forca e Ndryshimit”. Nënkryetari...